Då är det snart dags igen...

Då var det dags att uppdatera här inne lite igen. Allt är alltså klart att jag kommer åka tillbaka till barnhemmet än en gång för en ny volontärsperiod. Denna gång blir det inte lika lång period som sist gång. Den resan har jag gjort känner jag. Men ja, jag kan helt enkelt inte släppa barnhemmet. Och det kommer alltid ha en stor betydelse för mig.
 
Under min kommande resa kommer jag försöka uppdatera lika mycket som sist gång. Dels för att kanske kunna locka fler till att våga sig ut i världen och göra något man drömt om. Men även för min egen del. Att på ett enkelt sätt kunna gå tillbaka och minnas.
 
Jag kommer alltså starta min nya period på barnhemmet måndag 9/1-17 Så det är några månader kvar. Men innan dess ska det hinnas med en hel del för att förbereda sig inför resan. Närmast på tur står att kontakta vaccinationscentralen. Måste även börja kolla flygresor ordentligt. Tanken är att åka ner tidigare och fira nyår på barnhemmet. Det ville jag redan förra året egentligen, men så blev det aldrig. Så i år kommer jag fira nyår med alla härliga ungar. Något säger mig att det blir ett nyår att minnas för lång tid framöver.
 
Inför första resan 2014 var jag som ett nervvrak dessa månaderna innan avresan. Jag var så nervös för vad jag skulle möta. Eller skulle jag ens komma fram, jag hade ju aldrig tidigare flygit helt ensam. Och till råga på allt med massa mellanlandningar. Men inför denna resa känner jag ingen nervositet alls. Ser fram emot att träffa alla goa ungar. Sussi och Hans, Wow, och alla andra som arbetar där. Och såklart även alla goa hundar som också bor där. Även om det kommer kännas lite tomt att inte bli mött av allas vår Packad. Som tyvärr blev påkörd för ett tag sedan och dog. Den hunden alltså...
Fina Packad som alltid var med där det hände saker. Här tar han sig en go tupplur mellan sina vardagliga upptäcksfärder.
 
Barnhem Muang Mai
 
Kommer uppdatera här när det närmar sig. Så håll utkik. Och vill man, så kan man läsa hela min första resa här i bloggen. Så... i´m back! Thailand, barnhemmet,  snart kommer jag!
 
 

My life as a volunteer

Följ med mig på min resa till Thailand. I Januari 2014 åker jag till ett barnhem som ligger på Phuket. Där kommer jag arbeta som volontär i 16 veckor. Tanken om detta har funnits i flera år. Nu äntligen blir den sann!

RSS 2.0