följ resan på instagram

Allt rullar på här, sakta men säkert. Visumet är (förhoppningsvis) på gång. Till veckan ska jag ringa och fixa så jag har en ordentlig reseförsäkring. Mycket att tänka på. Nu när allt närmar sig så börjar alla små frågor (kanske rent av onödiga frågor) att dyka upp. Men som tur är så har jag min volontärfadder Anna som aldrig finns längre än ett mail bort. Tycker det är himla bra att man blir tilldelad en fadder som man har kontakt med innan man ska ge sig iväg. En person som varit med om precis samma resa som jag själv ska göra. Någon som bott och arbetat på precis samma barnhem.
 
Minns ett av Annas första mail i februari. Hon skrev då att det inte lär mailas så mycket i början, utan snarare när resan närmar sig.  Just vid det tillfället tänkte jag att jag nog kommer ha stenkoll på allt och klarar det mesta själv. Men Anna hade rätt. Himla bra att ha någon att bolla tankar och funderingar med.
 
Även om bloggen ska uppdateras flitigt från Thailand så kommer det även läggas ut bilder på Instagram kan jag tänka mig. Ni hittar mig på "Jennyssen" om ni vill följa resan i en liten mer bildform än textform. Eller så följer ni båda;)
 
 
 

My life as a volunteer

Följ med mig på min resa till Thailand. I Januari 2014 åker jag till ett barnhem som ligger på Phuket. Där kommer jag arbeta som volontär i 16 veckor. Tanken om detta har funnits i flera år. Nu äntligen blir den sann!

RSS 2.0